Міжнародна науково-практична конференція «Європейські практики інклюзивної освіти» (12.05.2022, онлайн)

12 травня 2022 р., м. Київ, в онлайн форматі було проведено Міжнародну науково-практичну конференцію «Європейські практики інклюзивної освіти». Конференція проводилася в Національному педагогічному університеті імені М.П.Драгоманова в рамках імплементації проєкту напряму Жана Моне  – Кафедра Жана Моне «Соціальні та культурні аспекти Європейських Студій» (SCAES) 620635-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CHAIR. Також в конференції та воркшопі відбулася підтримка сталості проєкту напряму Жана Моне «Європейські цінності різноманіття та інклюзії для сталого ровзитку» Erasmus+ Jean Monnet Project «European values of diversity and inclusion for sustainable development» (EVDISD)  620545-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-PROJECT за підтримки Національного Еразмус+ Офісу в Україні.

Студентська наукова конференція була присвячена детальному вивченню одного з ключових моментів різновидів соціальної інновації політики соціального згуртування ЄС – інклюзії в освіті.

Захід відвідало понад 80 учасників з різних регіонів України: студентів, здобувачів, молодих вчених, аспірантів, докторантів, дослідників, викладачів, представників професійних спільнот та громадянського суспільства.

Представник Національного Еразмус+ офісу в Україні Петро Крайнік виступив із презентацією «Інклюзія в пріоритетах Програми ЄС Еразмус+».

Презентація П. Крайніка

Попередня Участь у Робочій групі з питань освіти і науки при ...